Dotări inutile care pot fi puse pe mașină

General

Salut! Astăzi îți voi spune despre mai multe dotări inutile după părerea mea care se pot pune pe o mașină.

1. Frâna de mână electronică – este inutilă din mai multe puncte de vedere. Unicul ei avantaj ar fi designul, astfel arată mai bine interiorul. Însă, în cazul în care mașina se defectează și nu mai are alimentare electrică, frâna de mână electronică nu se poate decupla. De asemenea, în cazul în care se defectează, costurile ei sunt mult mai mari decât la frâna de mână mecanică.

2. Întinderea de centură automată – total inutilă. Cu cât mai mult timp ar fi luat dacă șoferul și-ar fi luat-o singur ? Consider că această dotare ar fi utilă doar pentru persoanele cu probleme de sănătate, care nu-și pot lua singuri centura.

3. Sistem automatizat de schimbare între faza lungă și cea scurtă – această dotare o consider de asemenea inutilă pentru că nu este deloc complicat ca șoferul să o schimbe singur.

4. Încălzire în scaune pe o mașină cabrio – care ar fi sensul să se pună această dotare pe astfel de mașină, dacă ea va fi folosită doar vara practic ? Vara este nevoie mai mult de ventilație atunci când soarele supraîncălzește scaunele.

5. Indicatorul de schimbare a treptei – la majoritatea mașinilor această dotare arată că viteza trebuie schimbată la turații prea mici. Astfel, motorul o să ruleze prea sub-turat și viața acestuia va scădea garantat.

Leave a Reply